Acties 2017

 

Bij ALLCar betaal je alleen de borg vooruit

De huur wordt achteraf verrekend met de borg
 

De borgsom is bij ons ook alléén de borgsom !

Bij de meeste verhuurbedrijven moet u naast de borgsom ook de huur vooruit betalen, in deze dure tijden is dat vaak een behoorlijk bedrag. Onnodig als u bij ALLCar huurt. Bij ons betaalt u alleen de borgsom vooruit. De huurkosten halen wij bij binnenkomst van de borg af en u krijgt het verschil DIRECT terugbetaald of wordt DIRECT op uw rekening gestort. Efficient en lekker voor uw budget !.

 

Ruitschade en bandenverzekering (RBV) GRATIS

t.w.v. €5,- per dag
 

Actie personenauto's RBV Gratis !

Een steentje op je ruit of een lekke band kan zomaar gebeuren, normaal kost dit bij een huurauto je eigen risico...ALLCar biedt in 2016 gratis de ruiten en bandenverzekering op de personenauto's aan. Dat is een goeie deal voor een zorgeloze rit ! De RBV actie hoeft u niet aan te vragen maar wordt automatisch toegevoegd op de huurovereenkomst. (Deze kortingsactie is niet te combineren met andere kortingacties)

 

GRATIS verhuispakket

t.w.v. € 12,-
Vanaf 1 dag bushuur
 

Huur een bus en krijg € 12,-- verhuisartikelen gratis !

Vanaf 1 dag huur op onze bestel en verhuiswagens krijgt u bij ALLCar een gratis verhuispakket twv € 12,--. Het mooie is dat u dit zelf mag samenstellen uit onze verhuurartikelen...steekwagen, hondje of dekens..u zegt het maar !. (Deze kortingsactie is niet te combineren met andere kortingacties)

 

Verhuisdozen actie

8 VOUWDOZEN
voor € 15,--   
Enkelgolf dozen 
Altijd op voorraad en
met terugkoopgarantie
 

ALLCar is dé verhuisdozengigant van waterland

Geen gerommel met plakband, verhuisdozen met autolock bodem dus snel en makkelijk inpakken. ALLCar heeft een unieke terugkoopgarantie. Ongebruikte dozen kunt u weer inleveren en op vertoon van de bon krijgt u aankoopprijs direct terug !

 

Kinderfeestjes actieprijs € 60,-

inclusief slingers en ballonnen
 

Kinderfeestjes actieprijs 9 personen busje  € 60,- All in !

Lekker naar Monkeytown, zwemmen of ballorig met de kids. Een kinderfeestje is al duur genoeg daarom deze speciale deal voor onze feestende klanten. Een doordeweekse dag een personenbusje van 's ochtends 11u tot de avond inclusief verlaging eigen risico, 50 kilometer vrij rijden en 21% BTW. U krijgt er zelfs slingers en balonnen bij die in de bus kunnen worden opgehangen ! (Deze kortingsactie is niet te combineren met andere kortingacties)

 

ALLCar.....Altijd de beste deal !