Milieubewust auto huren?

 

Ook daarvoor kunt u bij ALLCar Autoverhuur terecht.
Bij de aanschaf van onze auto’s wordt rekening gehouden met o.a. de milieulabels en bijvoorbeeld roetfilters voor dieselauto’s. Daarnaast werken wij met gerecycled papier en milieuvriendelijke onderhoudsproducten voor onze auto’s en verlangen dit ook van onze toeleveranciers.

 

Groen nieuws: De huurauto’s van ALLCar worden i.p.v. water gereinigd met stoom, deze methode bespaart per wasbeurt 100 liter water en reinigt auto’s zonder schadelijke schoonmaakproducten ALLCar is landelijk het eerste verhuurbedrijf dat de duurzame milieu-investering in deze methode heeft gedaan.

 

Als u nagaat dat elke huurauto gemiddeld 10 x per maand wordt gewassen en ons bedrijf zo’n 50 auto’s in de vloot heeft is de verontreinigde waterlozing en het waterverbruik binnen ons bedrijf met 50.000 liter per maand afgenomen.

Overigens is het huren van een auto sowieso al een milieuvriendelijke oplossing, huurauto’s zijn recent dus minder milieu belastend en het zo nu en dan een auto huren bevordert selectief gebruik. De Bovag afdeling verhuurbedrijven becijferde hierover interessante getallen.

Stel uw vraag!