pandallcar
pandallcar3

ALLCar is gestart in juni 1993 met als specialisatie verhuur van aanhangwagens bij tankstations.

 

Na het eerste verhuuradres volgende uitbreidingen elkaar snel op, in het jaar 2007 heeft ALLCar 4 full time personeelsleden en zo’n 300 aanhangwagens die bij tankstations verspreid over het land worden verhuurd. Het bedrijf verhuist naar een nieuw pand aan de Einsteinstraat 85 in Purmerend.

 

Regelmatig bereikt ALLCar de vraag of er geen verhuisbusjes gehuurd kunnen worden. Omdat het nieuwe pand voldoende ruimte biedt wordt besloten om dit experiment aan te gaan. In januari 2008 worden er 4 bestelbusjes aangeschaft. ALLCar autoverhuur is een feit. Lekker terug naar de roots zoals eigenaar Cees Schutte het graag omschrijft, terugblikkend op zijn vroegere werkgevers Adams Rent a Car, AVIS Autoverhuur en ARM Autoleasing te Amsterdam.

 

Net zoals ALLCar Aanhangwagenverhuur een snelle expansie doormaakte,  is ook ALLCar Autoverhuur een snelle groeier. Vanwege de woedende recessie zijn zowel consumenten als bedrijven oplettend qua uitgavenpatroon en dit speelt het jonge bedrijf gunstig in de kaart. ALLCar Autoverhuur biedt haar klanten gunstige tarieven omdat er behalve nieuwe auto’s ook jonge ex leaseauto’s worden verhuurd.

 

In amper twee jaar groeit de autoverhuur naar een wagenpark van rond de 50 auto’s en blijkt het qua organisatie verstandig op slechts één bedrijfsonderdeel te focussen.

 

ALLCar Aanhangwagenverhuur vindt eind 2008 een nieuw management en het autoverhuurbedrijf krijgt vanaf dat moment de volledige aandacht waarbij de focus ligt op continuïteit van het prijsbeleid en upgrading van het wagenpark.

 

Dat milieubewust werken bij ALLCar niet alleen een “goodwill kreet” is blijkt in 2011. Vanaf dat jaar heeft ALLCar geïnvesteerd in de unieke Autostomerij formule. Als eerste grootverbruiker in Nederland gebruiken wij deze autowas methode waarmee met slechts 3 liter water een volledige auto wordt gereinigd. Door de kracht van hoge druk droogstoom gebeurt dit bovendien zonder schadelijke chemicaliën of reinigingsmiddelen e.e.a. bespaart gemiddeld 50.000 liter verontreinigd water per maand.

 

In 2013 stond aantal leuke zaken op stapel waaronder de terugkeer van aanhangwagenverhuur activiteiten bij diverse tankstations in Noord-Holland. Dit met een volledig nieuw ontwikkeld product en onder de nieuwe naam TopBak Aanhangwagenverhuur.

 

Voor de naam Topbak is gekozen omdat het goed aansluit bij wat de naam suggereert,  Topkwaliteit en wel lekker voordelig. een voor huurders en verhuurders snel en handig systeem en innovatieve oplossingen voor het veilig vastzetten en vervoeren van allerlei lading in en op de aanhangwagens.

 

Inmiddels schrijdt de geschiedenis voort en is 2018 al bijna gepasseerd. Het jaar waarin ons bedrijf 25 jaar bestaat. Het jaar ook waarin we onze website laten vernieuwen, de belettering op de auto’s een beetje aangepast gaat worden en wij het eerste autoverhuurbedrijf in de regio worden met afgeronde huurtarieven inclusief btw. Dat rekent een stuk makkelijker en komt de transparantie ten goede.

De beste prijzen en eerlijke deals, daar staat ALLCar al 25 jaar voor.

Wij vonden het leuk u iets over onze geschiedenis en toekomstplannen te vertellen.

 

Bel of mail ons gerust als u vragen, suggesties of opmerkingen heeft en uiteraard hopen wij u als klant te mogen verwelkomen.