0299 666 245

info@allcar.nl

Ma t/m za

09:00 - 17:00

Einsteinstraat 85-87

1446 VE, Purmerend

1e tankstation Fina Vos 1993

1e tankstation Fina Vos 1993

Locatie ALLCar Autoverhuur 2011

Locatie ALLCar Autoverhuur 2011

Locatie ALLCar Autoverhuur 2024

De start van ALLCar 1993

ALLCar is begonnen in juni 1993 met als specialisatie verhuur van aanhangwagens bij tankstations. Bij het toenmalige Fina tankstation (Nu Total) op de Baanstee in Purmerend zijn de eerste 3 aanhangwagens voor de verhuur neergezet, het concept was meteen een doorslaggevend succes. De eerste weekenden waren direct alle aanhangwagens verhuurd en tot begin 2022 was dit een zeer drukke locatie voor de verhuur.

Van 3 naar 300 aanhangers, ALLCar groeit naar landelijke dekking

Na het eerste verhuuradres volgende uitbreidingen elkaar snel op, in het jaar 2007 heeft ALLCar 4 full time personeelsleden en zo’n 300 aanhangwagens die bij tankstations verspreid over het land worden verhuurd. Friesland, Groningen, Maastricht, Den haag, Rotterdam, enz enz. Iets wat zo klein begon is uitgegroeid naar een succes om trots op te zijn. Het bedrijf verhuist naar een nieuw pand aan de Einsteinstraat 85 in Purmerend.

Uitbreiding naar autoverhuur

Regelmatig bereikt ALLCar de vraag of er geen verhuisbusjes gehuurd kunnen worden. Omdat het nieuwe pand voldoende ruimte biedt wordt besloten om dit experiment aan te gaan. In januari 2008 worden er 4 bestelbusjes en 4 nieuwe personenauto’s aangeschaft. ALLCar autoverhuur is een feit. Lekker terug naar de roots zoals eigenaar Cees Schutte het graag omschrijft, terugblikkend op zijn vroegere werkgevers Adams Rent a Car, AVIS Autoverhuur en ARM Autoleasing te Amsterdam.

Net zoals ALLCar Aanhangwagenverhuur een snelle expansie doormaakte,  is ook ALLCar Autoverhuur een snelle groeier. Vanwege de woedende recessie zijn zowel consumenten als bedrijven oplettend qua uitgavenpatroon en dit speelt het jonge bedrijf gunstig in de kaart. ALLCar Autoverhuur biedt haar klanten gunstige tarieven omdat er behalve nieuwe auto’s ook jonge ex leaseauto’s worden verhuurd.

In amper twee jaar groeit de autoverhuur naar een wagenpark van rond de 50 auto’s en blijkt het qua organisatie verstandig op slechts één bedrijfsonderdeel te focussen.

ALLCar Aanhangwagenverhuur vindt eind 2008 een nieuw management en het autoverhuurbedrijf krijgt vanaf dat moment de volledige aandacht waarbij de focus ligt op continuïteit van het prijsbeleid en upgrading van het wagenpark.

Auto’s wassen of stomen ? 

Dat milieubewust werken bij ALLCar niet alleen een “goodwill kreet” is blijkt in 2011. Vanaf dat jaar heeft ALLCar geïnvesteerd in de unieke Autostomerij formule. Als eerste grootverbruiker in Nederland gebruiken wij deze autowas methode waarmee met slechts 3 liter water een volledige auto wordt gereinigd. Door de kracht van hoge druk droogstoom gebeurt dit bovendien zonder schadelijke chemicaliën of reinigingsmiddelen e.e.a. bespaart gemiddeld 50.000 liter verontreinigd water per maand.

Topbak Aanhangwagenverhuur

In 2013 stond aantal leuke zaken op stapel waaronder de terugkeer van aanhangwagenverhuur activiteiten bij diverse tankstations in Noord-Holland. Dit met een volledig nieuw ontwikkeld product en onder de nieuwe naam TopBak Aanhangwagenverhuur.

Voor de naam Topbak is gekozen omdat het goed aansluit bij wat de naam suggereert, Topkwaliteit en wel lekker voordelig. een voor huurders en verhuurders snel en handig systeem en innovatieve oplossingen voor het veilig vastzetten en vervoeren van allerlei lading in en op de aanhangwagens.
ALLBox Mini opslag

In 2017 was er vanwege het uitbesteden van het onderhoud van onze huurauto’s ruimte over in de werkplaatsunit naast ons kantoor. Hier hebben we een aantal containers in geplaatst, deze worden verhuurd voor opslag van meubels of bedrijfsgoederen. De verhuur gaat per maand en is ideaal als tijdelijke oplossing voor ruimtegebrek. ALLBox opslagcontainers.
Nieuwe website en huisstijl

In 2018 en 2019 zijn we van huisstijl veranderd, dit begon op onze website die volledig is vernieuwd door Oventa Webdesign. Onze belettering op de huurauto’s was altijd vrij druk en opvallend. De nieuwe stijl spreekt meer aan door de eenvoud en krachtige boodschap dat 
het ALLCar mannetje” vertelt.

2020-2021  Doorzetten met Corona

Inmiddels schrijdt de geschiedenis voort.  2020 is voor bijna elk bedrijf moeilijk geweest door de Corona crisis. Gelukkig is het grotendeels achter de rug en zijn we weer met een kleiner wagenpark gestart. We bouwen alles weer rustig op naar gelang de vraag en de bezetting van de auto’s.

 

Still going strong 

2024 is al aardig op weg. Het jaar waarin ons bedrijf al meer dan 30 jaar bestaat en we net als in 2023 weer alle auto’s goed bezet hebben.  Het jaar ook waarin wij het eerste autoverhuurbedrijf in de regio zijn met ronde all-in huurtarieven. Direct duidelijk, dat rekent en klinkt een stuk makkelijker.

De beste prijzen en eerlijke deals, daar staat ALLCar voor.

 

Familiebedrijf 

Wij vonden het leuk u iets over onze geschiedenis en visie te vertellen, het is een heel verhaal sinds 1993 tot nu.

Als familiebedrijf hebben we de pieken en dalen die elke bedrijf meemaakt kunnen doorstaan. De instelling van hard doorwerken, schouders eronder en met z’n allen ertegenaan is overal te zien. We doen t samen en met plezier.

Wij hopen dat u onze positieve drive ook ervaart en meekrijgt.

Al onze klanten die al vanaf het begin nog steeds komen, die ons aanbevelen of gewoon langskomen zelfs soms gewoon voor een praatje bedankt, daar doen we het voor.

 

Bel of mail ons gerust als u vragen, suggesties of opmerkingen heeft en uiteraard hopen wij u als klant te mogen verwelkomen.

Team ALLCar

ALLCar Autoverhuur
Kijk rustig rond op onze site, en heeft u een vraag? Bel, mail of kom even langs. Wij helpen u graag en geven altijd een eerlijk advies.

ALLCar al 30 jaar Purmerend's voordeligste.

KVK: 53982509
Openingstijden
Ma: 9.00 – 17.00 uur
Di: 9.00 – 17.00 uur
Wo: 9.00 – 17.00 uur
Do: 9.00 – 17.00 uur
Vrij: 9.00 – 17.00 uur
Za: 9.00 – 17.00 uur
Zo: Gesloten
© copyright 2024 ALLCar Autoverhuur - Alle rechten voorbehouden
Website door Oventa Webdesign
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
Stel uw vraag!